ارتودنسی دیمون

بدون دیدگاه
روش های ارتودنسی
ارتودنسی دیمون

یکی از روش های جدید ارتودنسی ، ارتودنسی دیمون است . ارتودنسی دیمون یکی از روش های ارتودنسی ثابت است زیرا براکت های دیمون در دهان ثابت می شوند .  ارتودنسی دیمون علاوه بر تفاوت در عملکرد تفاوت ظاهری مشخصی با ارتودنسی ثابت دارد  .تفاوت ظاهری  عمده ارتودنسی دیمون با ارتودنسی ثابت در حذف کش های کوچک اطراف هر براکت است .برای آشنایی بیشتر با ارتودنسی دیمون با دکتر محمد علی ناصری متخصص ارتودنسی در اصفهان همراه باشید.

تماس با آقای دکتر محمد علی ناصری

مزایای ارتودنسی دیمون

در ارتودنسی دیمون بیمار دیگر با مشکل تغییر رنگ کش های دور براکت دست و پنجه نرم نمی کند .  از دیگر مزایای ارتودنسی دیمون می توان به ظاهر زیباتر نسبت به ارتودنسی ثابت (در برخی از موارد که براکت های دیمون شفاف هستند، ظاهر دندان ها بهتر و سیم ها کمتر قابل مشاهده اند) ، فشار کمتر روی دندان ها ، کاهش اصطحکاک اشاره کرد . علاوه بر موارد فوق بیمار در ارتودنسی دیمون بهتر می تواند بهداشت  دهان و دندان خود را رعایت کند و به دلیل  کوچکتر بودن براکت دیمون فضای کمتری برای رشد باکتری ها وجود دارد. بر خلاف ادعای برخی افراد مبنی بر این که ارتودنسی دیمون نسبت به ارتودنسی ثابت زودتر جواب می دهد و درد  کمتری دارد باید گفت این ادعا اشتباه است و نتیجه هر دو ارتودنسی از نظر کیفیت و طول درمان تقریبا یکسان است.

معایب ارتودنسی دیمون

از معایب ارتودنسی دیمون می توان به مشخص بودن آن اشاره کرد .  سیم های فلزی ارتودنس دیمون در دهان دیده می شوند . ارتودنسی دیمون مانند هر دستگاه ارتودنسی دیگر در روز های اول برای فرد ناراحتی ایجاد خواهد کرد اما پس از گذشت زمان فرد عادت می کند و این احساس رفع می شود. هزینه ارتودنسی دیمون نسبت به ارتودنسی ثابت بیشتر است . با گذشت زمان درهای بریس های دیمون می تواند فرسوده شود و درست بسته نشود که در این صورت پزشک مجبور به استفاده از بند یا کش می شود.

بیشتر بدانید:  ارتودنسی تک دندان

انواع براکت های دیمون

فعال:

براکت های فعال فشار بیشتری به دندانها وارد می کنند بنابراین از سیم های ارتودنسی پهن تری در آن ها استفاده می شود . براکت های  فعال نسبت به براکت های غیر فعال کنترل بیشتری برای ایجاد نتایج قوی و پیوسته دارند .

غیر فعال

براکت های غیر فعال در اکثر موارد در ابتدای درمان ارتودنسی استفاده می شوند تا دندان ها  آزادانه  شروع به حرکت و جابه جایی کنند . این براکت ها  نیازمند سیم ارتودنسی کوچکتری هستند و اصطحکاک کمتری تولید می کنند .

نوشتهٔ پیشین
اپن بایت
نوشتهٔ بعدی
بیماری های دهان و دندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

دکتر محمد علی ناصری

آخرین ویدئو ها

مقالات جدید

Call Now Button